Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 16:36

12/12/2012 Leonardo da Vinci, Ημερίδα Ενημέρωσης και Πληροφόρησης 2013, Ξενοδοχείο "Αμαλία"

Ενημερωτική Ημερίδα Leonardo da Vinci,Αμαλία 12-12-2012

Η Εθνική Μονάδα (ΕΜ) του Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση διοργάνωσε ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση των αιτούντων φορέων για την Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων 2013 στο πλαίσιο του τομεακού προγράμματος Leonardo da Vinci. 
Βασικοί άξονες της ημερίδας ήταν η παρουσίαση και η επεξήγηση των κανόνων και αρχών που διέπουν την ορθή συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων για τις δράσεις Κινητικότητα, Εταιρικές Σχέσεις και Μεταφορά Καινοτομίας. Η ημερίδα έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου 2012 στο “Amalia Hotel Athens” με τη συμμετοχή 110 εκπροσώπων φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτιση και της αγοράς εργασίας. 
Η συντονίστρια του προγράμματος Δρ. Ειρήνη Ντρούτσα παρουσίασε τις εθνικές προτεραιότητες και τα εθνικά κριτήρια επιλεξιμότητας για τις ανωτέρω δράσεις. Η ημερίδα, στη συνέχεια, επιμερίστηκε σε τρία εργαστήρια (workshops) με αναλυτικές εισηγήσεις για το φυσικό και οικονομικό αντικείμενο των αιτήσεων ανά δράση ως ακολούθως: Κινητικότητα: κα Αλεξάνδρα Μπάκα, κα Θάλεια Δημητρακά, Εταιρικές Σχέσεις: κα Νότα Καλομοίρη και Πολυμερή Σχέδια Μεταφοράς Καινοτομίας: κα Ελίνα Δαγρέ, κα Αγάπη Τσίκλη και κος Γεώργιος Αγγελάκης.

Έκθεση εικόνων