Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 10:36

Τιμητικές Διακρίσεις για το Συντονισμό Εντατικών Προγραμμάτων Erasmus

STARIP.jpg

 Στο πλαίσιο εορτασμού των επτά χρόνων διαχείρισης των Εντατικών Προγραμμάτων ERASMUS ως αποκεντρωμένης δράσης του Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση, η Εθνική Μονάδα προκηρύσσει τέσσερις κατηγορίες τιμητικών διακρίσεων για τους Συντονιστές Εντατικών Προγραμμάτων ERASMUS.

 

Συγκεκριμένα, τιμητικά βραβεία θα δοθούν για τις εξής κατηγορίες:

1.Oικονομική και Διοικητική διαχείριση ΙΡ
2.Ποιότητα
3.Διάδοση αποτελεσμάτων
4.Βίντεο φοιτητών ΙΡ

Η κατηγορία (οικονομική και διοικητική διαχείριση) αφορά αποκλειστικά στα σχέδια ΙΡ του 2011-2012. Σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής από τους Συντονιστές, διότι η επιλογή θα γίνει απευθείας από την ΕΜ.

Για τις κατηγορίες 2 και 3, όσοι Συντονιστές ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, παρακαλούμε να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αντίστοιχη συνημμένη φόρμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Για την κατηγορία 4 (βίντεο), παρακαλούμε να αποσταλεί το υποψήφιο βίντεο ηλεκτρονικά και σε dvd, στη διεύθυνση : IKY, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34-Ν. Ιωνία με την ένδειξη "τμήμα ERASMUS".


Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών στις κατηγορίες 2,3,4είναι η

2 Οκτωβρίου 2013.

 Κατεβάστε τις Αιτήσεις