Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 14:34

09/12/2013 - Η εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Εργαλείου Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων ΕCVET στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Ευκαιρίες, Leonardo Da Vinci

prsklisi_kai_eukairies1.jpg


 

‘’Λυπούμαστε αλλά λόγω της ιδιαιτέρως αυξημένης συμμετοχής είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε τη δυνατότητα εγγραφής πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση’’.


 

 

 Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών-Εθνική Μονάδα του Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση ανακοινώνει την πραγματοποίηση Θεματικού Συνεδρίου με θέμα «Η εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Εργαλείου Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων ΕCVET στην Ελλάδα: Προκλήσεις και Ευκαιρίες» που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β.&Μ.Θεοχαράκη (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα).

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το περίγραμμα και το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν σύντομα.
Σημειώνεται ότι η Εθνική Μονάδα - ΙΚΥ θα καλύψει το κόστος μετακίνησης για 2 άτομα ανά φορέα που θα δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής ή εναλλακτικά το δελτίο συμμετοχής, που ακολουθεί, έως τις 25/11/2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .


 Περίγραμμα συνεδρίου

(Press for English Version)


 Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής  - Δελτίο Συμμετοχής


 Πρόγραμμα συνεδρίου 

prosklisi_kai_eukairies2.jpg