Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 03:33

21/1/2013 Ενημερωτική ημερίδα για τις δράσεις του τομεακού προγράμματος Comenius στα Ιωάννινα

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα για το πρόγραμμα Δια βίου Μάθηση, πραγματοποίησε ημερίδα στα Ιωάννινα, έδρα της περιφέρειας Ηπείρου, στις 21 Ιανουαρίου 2013, με στόχο την προώθηση της ενημέρωσης για τις δράσεις του τομεακού προγράμματος Comenius και την ενίσχυση της συμμετοχής από εκπαιδευτικούς και σχολεία που εμπίπτουν στην ομάδα στόχο του εν λόγω προγράμματος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου χαιρέτησε την Ημερίδα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ, Καθηγητής κ. Νίκος Δεμερτζής. Χαιρετισμό απήυθυνε επίσης η κ. Θεοδώρα Χουλιάρα, Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου. Την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε ο κ. Φώτιος Αθανασόπουλος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Διεθνών Υποτροφιών.

Εισηγήσεις έγιναν από τους: κ. Μαρία Ξαρχουλάκου, συντονίστρια του τομεακού προγράμματος Comenius και από τα στελέχη της Εθνικής Μονάδας και αρμόδιους για τις επιμέρους δράσεις του προγράμματος κ. κ. Κων/νο Καρναβά, Πηνελόπη Μουσούρη και Σπύρο Χατζηπαπά. Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος εκπαιδευτικών, εκπρόσωποι διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σχολικοί σύμβουλοι και τοπικοί εμπλεκόμενοι με το πρόγραμμα Comenius.

Έκθεση εικόνων